Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cze

Edytuje plik ROOT tym Easy File i w folderze z Easy File pojawia się ten Plik Root znaczy Folder i w nim pelno rzeczy edytuje tam server info i co teraz z tym server info trzeba to jakoś spakować stamtąd skąd to wyjąłem ?

Proszę dokładnie napisać jak to zrobić lub niech ktoś kto się zna napisze na PW lub GG : 32557376 bo takie pisanie na forum napiszecie o 8 ja rano wejdę napisze i co dalej albo że coś nie idzie a wy wejdziecie po jutrze o 8 i cały dzień zmarnowany a ja się z servem od tygodnia męczę i właśnie tak jak napisałem o jedną odpowiedzi czekam 24H :(

Będą plusiki i 5 co chcecie :)

mpcuser.jpg

Opublikowano

Jak rozpakujesz jakiś plik, to w C:/D&S/nazwa_uzytkownika, pojawia ci się plik "RootPackGen.xml"

Przenosisz go do folderu "Packer" albo jakiego tam masz i myszką przesuwasz go na "m2.exe"

Opublikowano

Jak rozpakujesz jakiś plik, to w C:/D&S/nazwa_uzytkownika, pojawia ci się plik "RootPackGen.xml"

Przenosisz go do folderu "Packer" albo jakiego tam masz i myszką przesuwasz go na "m2.exe"

Nie mam D&S żadnego w C: ?

mpcuser.jpg

Opublikowano

Lub otwierasz cmd w uruchom . Wpisujesz cd "Ścieżka do pakera" . potem M2 RootPackGen.xml . Po chwili pasz zapakowane root . Zalezy od pakera czy samo podmieni lub czy ty sam to zrobisz .

Opublikowano

@Autor

Bez komentarza...

D&S = Document And Setting.

Czy ciężko to było rozszyfrować ?